EtusivuAjankohtaistaKirkolliset toimituksetTyömuodotKun tarvitset tukeaTietoa seurakunnastaYhteystiedot

Arkisto - valitse vuosi

MYYDÄÄN RANTATONTTI

Haaveiletko omasta pikku rauhoittumispaikasta järven rannalta! Sen toteuttamiseen sinulla on nyt mahdollisuus.
Seurakunnalla on vielä myymättä yksi loma-asunto-/rantatontti Pääjärven rannalta ns. Hinkalon pohjoispuoliselta alueelta, n. 10 km keskustasta Päivärinteentien varrelta, sen järvenrannan-suuntaisen osan alkupäästä; nro 2.

Tontti on kooltaan n. 0,5 ha suuruinen ja sillä on kevyt puusto. Tontti sijaitsee loivassa rinnemaastossa ja on länteen avutuva. Rantaviivaa tontissa on n. 80 m. Tälle ja muillekin tonteille on vahvistettu rantaosayleiskaava. Tontista on mahdollisuus saada ns. kevyt tietopaketti, josta mm. ilmenee kaavavelvoitteet ja -oikeudet. Tontti on lohkomaton.

Tontin pyyntihinta on vähintään 40.000 €, sisältäen tieoikeuden.
Myyjä pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä tarjousta.

Tonteista tulee jättää kirjallinen tarjous sähköisesti/postitse tunnuksella rantatontti 2, viimeistään 25.8. klo 13 mennessä. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Kari Kemppainen p. 040 5062 408.
Tarjouksen sähköinen osoite; kari.kemppainen@evl.fi, postiosoite: Karstulan seurakunnan kirkkoneuvosto, Tapulinlahdentie 2, 43500 KARSTULA.

KIRKKONEUVOSTO